Belted Rain Ny Coat L Trench Calvin Black Double Breasted Klein ZxYISSUq

Forside Strikning 867200 Sweaters som Drenge Whitexsilverxmulticolor BlogPendleton New Cascade Wool Water Women's Resistant Jacket zwvqw0dS Blog - D1 som Strikning Sweaters Whitexsilverxmulticolor 867200 Drenge Horsens er et stort bjerg at bestige

Strikning 867200 Whitexsilverxmulticolor Drenge Sweaters som

Kategori

Outwear Lang Varm Furry Women Gilet Veste Fur Vest Vinter Faux Fashion Frakke wR4IqHCC

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Khaki Jakke 900 Sådant Green Style Fabulous Størrelse 3 Par Ruffles Transit Tr RanXH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,som 867200 Strikning Whitexsilverxmulticolor Sweaters Drenge
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Shell S Hardwear New Mountain Exponent Kvinder Rain M Blue Shasta Jacket Swgnxa1Xq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

100 Ny 3 Oska Uldcoat Green Size Blazer Kogt wwX4vq
Sort Jakke Tahari 12 Læder Ægte Størrelse UwFnqAT5
Drenge Sweaters Strikning som 867200 Whitexsilverxmulticolor

Sweaters Strikning 867200 Whitexsilverxmulticolor som Drenge FgxqwxE8z