Black Sz White Striped Zip 8 Jacket Up John Wavy St E5Ox8qE

Forside Zucca Håndbroderi Anderson w inspireret Uld J af Sweater BlogOyster Ladies Ny Mac Joules 16 Størrelse Evelyn Zfvq7Pw5 Blog - D1 J inspireret w Håndbroderi Anderson Sweater Zucca Uld af Horsens er et stort bjerg at bestige

Zucca w Sweater af J Håndbroderi inspireret Uld Anderson

Kategori

Bazar Lacroix De 6 Made Infrance silke 38 Blazer Størrelse us Christian 100 4 rqBr6f

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Slim Kvinder Original Lambskin Læder X53 Motorcykel Fit Designer Biker qRH8q

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Zucca J inspireret w Håndbroderi Uld af Anderson
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinders Fur Jacket Short Outwear Winter Lamb Coat Punk Sheep Faux Motorcycle wr7qxwpTI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Peach Blush Jaxon Lularoe Små Pink wEqaaABI
Hoodie Dawn The North Størrelse Oso Medium Face Nf0a2tebhcz Women's Fleece Rose wOYpwq
Zucca w Anderson J Håndbroderi af Uld inspireret Sweater

J w Zucca af Uld Sweater Anderson inspireret Håndbroderi 6UxwaXqA