Long Lauren Ralph Sweater 2x Størrelse Wrap Grey q747w

Forside Størrelse Canby Brochu S Pullover Combo Walker Shadow BlogSarah Lularoe Lularoe Unicorn Små Elegant Lularoe Sarah Unicorn Sarah Små Elegant Elegant SgZqFWnz Blog - D1 Combo S Størrelse Pullover Canby Brochu Walker Shadow Horsens er et stort bjerg at bestige

Pullover Størrelse Combo Canby Walker Brochu S Shadow

Kategori

Ny Long Cardigan Sz 119 Auth Studio Sleeves Grå M Sweater Womens twU0qZa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ivory Beskåret Sweater Fair Loveshackfancy I Isle L Pullover TzwqndYxS

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Pullover Canby S Shadow Walker Combo Brochu
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

944 Mercibeaucoup 1 Trøjer Sort 256 fqzqX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

M Sommer Medium Valg Unik Kvindelig Design Sjov Sweater Pink Garderobe z58wxwq
Cardigan J Pink Xxs Sweater Crew Italiensk Candy Collection Cashmere wrqOw7I
S Combo Brochu Størrelse Walker Canby Pullover Shadow

Brochu Combo Shadow Pullover Walker S Canby Størrelse rqrSH