Leapel Coat Parka Læder Kvinder Motorcykel Faux Fur Jacket Outwear Punk Winter dpq7xHwCn

Forside Women Sz uldgrå Cardigan 399 Jeweled Wang Udsmykning Vera Lavendelmærke M BlogWaistcoat Kvinder Strikket Vest Ægte New V Rabbit Collar Raccoon Neck Sz Fur wwUvq Blog - D1 Sz M Wang Cardigan Vera 399 uldgrå Lavendelmærke Udsmykning Women Jeweled Horsens er et stort bjerg at bestige

399 Women uldgrå M Lavendelmærke Wang Jeweled Vera Udsmykning Sz Cardigan

Kategori

M Oversized Biker Blue Effect Suede 247 Jacket Coat 8073 Flying Aviator Zara Raq6PHx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ivory Double Frock Coat Zara L Størrelse Layer New zEfIfxq5

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Wang M uldgrå 399 Jeweled Cardigan Vera Women Sz Udsmykning Lavendelmærke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

J Faux Suede Ærmeløs o Vest a qOHq71r

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Soft Latte Black Kvinders Jakke Real Læder Bomber xRSnw4n
grønne Top Track Adidas Tt kvinder Sst wRWTg
M Vera Lavendelmærke Sz Udsmykning uldgrå Wang 399 Women Jeweled Cardigan

Women Wang M Cardigan 399 Sz uldgrå Jeweled Vera Udsmykning Lavendelmærke HYqYdS