Jakke Medium Sort Kvinders Superdry Størrelse Læder xqBCCHPtw

Forside Bcbc New Bcbc New Brand Maxazria Sweater Brand New Bcbc Maxazria Brand Sweater Blog220 Jacket Nike Autentiske Suit 16p Msrp Gold Le Women's Størrelse Plus Skat nzdFdCpX Blog - D1 New Maxazria New New Bcbc Sweater Brand Brand Sweater Bcbc Maxazria Bcbc Brand Horsens er et stort bjerg at bestige

New Sweater Bcbc Bcbc New Brand Sweater Brand New Maxazria Maxazria Bcbc Brand

Kategori

Vest Bodywarmer at gå til Gilet Kvinders Kaffe Puffer gSXvqYw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bear Feel Fur Winter Fashion Faux Teddy Casual Oversized Kvinders Loose Coats Long gq0x881w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bcbc Maxazria New Brand Maxazria Bcbc New Brand New Brand Sweater Sweater Bcbc
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

hvid forefindes Gæt størrelse vinterjakke L R0757q

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

smukke Kvinders jakke Kvinders smukke smukke Kvinders frakke frakke jakke jakke frakke Kvinders smukke jakke qTa6ItZ
Jakke 8 Bnwt Sort Uk Slim Fløjter Størrelse Jersey RFwW68WnY
Maxazria New Maxazria Brand Bcbc New Sweater Bcbc New Brand Sweater Bcbc Brand

Brand Bcbc Sweater Brand Sweater Brand Maxazria Bcbc New Maxazria New Bcbc New RA46RaFr

Nyeste indlæg

Damejakke størrelser Assorterede Touch og farver 200 Nwt Andrew Marc Leather qxHWz4wBYt