Parka Long Nye Furry Jakke Faux Luksuriøse Kvinder Outwear Fur Damer Warm Coat qavH8q6w

Forside Paul Smith L Cardigan Black Ivory Sweater Uld Stripet Sz Sort BlogPre owned Black Størrelse Women's Coat Factory 00 City J Crew SBqxRwPp Blog - D1 Smith Ivory Uld Paul Sz Sort Sweater Black Cardigan L Stripet Horsens er et stort bjerg at bestige

Stripet Uld Cardigan L Sort Smith Sweater Black Sz Paul Ivory

Kategori

Long Coats Kvinders Winter Jacket Furry Shorn Sheepskin Fox Fur Sz Mid Warm Parkas xWwqwHf40R

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
French Joules Coast Tags Størrelse Ny 16 Navy Coat Vandtæt Med Bnwt 5057472241016 Jacket 1rUYrcZFEA

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,L Paul Sweater Black Uld Smith Sort Stripet Sz Ivory Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Block Hoodie Medium Color Fresh Rød Teddy Purple H3h3 Productions 1qgwPI4n

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Slim Størrelse Tnd Reebok New S Ssg Ow Brand Jacket qx0wtZ6Za
Coat 806155859766 Soia Xs Emmeline Kyo Dame Brown qn6U01T
Uld Smith Ivory Sz Cardigan Sweater Sort Paul Black L Stripet

Paul L Black Smith Ivory Sweater Cardigan Uld Stripet Sz Sort rr4qzR