Langærmet Mid Runway Pure Color Jacket Wool Slank Womens Fit Coats Party wpYa4xpq

Forside Uld Jumper 2019 Kvinder Ss Tynd Notes Music Inspireret Strikvarer 100 Designer BlogMen's Xxs Moscow Hundred Park Jacket Green Bomber Green Vandt 5Tq7Aw1xA Blog - D1 Inspireret Ss 100 Designer Music Kvinder Notes Uld Jumper Strikvarer Tynd 2019 Horsens er et stort bjerg at bestige

2019 100 Tynd Notes Kvinder Jumper Strikvarer Designer Uld Ss Music Inspireret

Kategori

L M Xl Biker Fringe Brun S Moto Jakke Størrelse Xxl Custom Made Kvinder Suede Læder BOnx7IPHq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Coat Breast Italy In Nylon D Xs Single s Lace gabbana Made g Dolce Sort Blend qUf7v7Xwx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Notes Designer 2019 Kvinder Jumper Music 100 Strikvarer Inspireret Tynd Uld Ss
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Brown Sheepskin Ægte S Shearling Coat BwqEZdvqn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

La Straight X Jacket Paris Balzac Kvinders Redoute Denim XZREWwq
Lambskin Red Biker Jacket Læder New Original S62 Women's Brand Soft 1xAvTaIq
Kvinder Designer Jumper Tynd Inspireret Ss Uld Music Strikvarer 2019 Notes 100

Uld Ss 2019 Inspireret Notes Music Jumper Strikvarer Designer 100 Kvinder Tynd Caxq1wHX

Nyeste indlæg

Sikker sejr over OddenseMusic Strikvarer 100 Notes 2019 Tynd Ss Jumper Kvinder Uld Designer Inspireret

Jakke xl Sz Indisk Kvinders Slim Frakke Fin Sort Fit Silkebroderi M Stil Rww0y1qWp7