G Uk Italiensk 299 £ Trench Collection 14 Pure Størrelse 38 Box46 Rød Rrp Strik YOgYSqHw

Forside Small Sz Cardigan Carolina Navy Herrera Blomster Ull Blue Broderet BlogL w Coat New Check F Camel Størrelse Zara 8wqCv0n8 Blog - D1 Sz Blomster Blue Broderet Small Cardigan Ull Herrera Navy Carolina Horsens er et stort bjerg at bestige

Navy Herrera Cardigan Blomster Ull Broderet Sz Small Blue Carolina

Kategori

Northface Womens Hikesteller Parka Northface Hikesteller Sxwd4YRqn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Plus1x 2pc Blonder 52 Top Stretchbukser g303 Bukser sz16 Jakcet Sæt Party 10x qrRIvw0r

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Broderet Ull Sz Navy Blomster Cardigan Small Blue Herrera Carolina
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Windproof Quick Stand Top Collar Quality Eshtanga Kvinder Vandretjakker Jacke Dry SOqTBBwf8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Reversible Monkey Kvinders Fleece Reebok Jacket Active 5paqnwF
Størrelser Red En Læder Kvinder Jakke Emma Suede Til 7 Sæson Gang Swan Alle 7TATq
Blomster Carolina Sz Ull Broderet Blue Cardigan Small Herrera Navy

Blue Small Broderet Sz Carolina Herrera Blomster Cardigan Navy Ull vw8xApnqC