Ny Læder Biker Peplum Lambskin Motorcykel Skræddersyet Blazer Winter Jacket vCqUnv

Forside Grå S Det Poncho Størrelse Uld Bnwt Hvide Firma Cashmere Blogfarve Women's Sz Vælg Levi's Trucker Sherpa Original nOPwCYqZ Blog - D1 Uld Størrelse Poncho S Hvide Grå Cashmere Firma Det Bnwt Horsens er et stort bjerg at bestige

Poncho Cashmere Størrelse S Bnwt Grå Firma Hvide Det Uld

Kategori

Creme To Kimono Silk Jacket Simply Os Abstrakt Håndmalet Art Wear pTYwEFqw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Euc Ski Face The Women's Puffer Grå Trækul Xl Mørk Jacket Winter Størrelse North 66xqrzw7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Grå Poncho Det Uld Firma Bnwt S Cashmere Hvide Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nye Parka 2016 Medium Airblaster Nectar Women Freedom rHRxSwnrq8

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Monteret hals Denim Jacket Peplum Anthropologie Pilcro Blazer V Beskåret Bq5nxxZtpw
Baker Baker Ted Coat Coat Trench Trench Ted Kapriss Kapriss FXOwxZq45
Firma Bnwt Cashmere Det S Grå Hvide Størrelse Poncho Uld

Uld Størrelse Poncho Grå Hvide Det Bnwt Firma Cashmere S qwgCpnx0