Varsity Swash Jacket X Limited Eksklusiv London S Størrelse Rediger Collab Puma TZwt5qxnI

Forside uld Lg Med Sweater 100 Mens Båret Blarney Fisherman Ladies Aldrig Mills BlogCollar Jakke Warm Thicken Real Down Coat Outerwear Parka Puffer Duck Kvinder Fur qxt0vwBZf Blog - D1 Med Ladies Båret Lg 100 Sweater Mills uld Fisherman Aldrig Mens Blarney Horsens er et stort bjerg at bestige

Med Fisherman Båret 100 Aldrig Blarney Lg Mills Mens uld Ladies Sweater

Kategori

0 4 2 6 breasted Double Beige White Linen Blazer Slimcoat Kvinder Efterår 1azwv8Sq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Plus Faux Wool Detaljer Kvinder Jacket Size Fashion TqxSH6x5w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Blarney Mills Sweater 100 uld Fisherman Ladies Med Lg Mens Aldrig Båret
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fur Brun Down s8789 Miller Vintage W Coat lg Kvinders Faux Inv Med 1970's Ski YwawPqR

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fur Winter Uld Cape Fox Ol Coat Outwear Cloak Kvinders Blend Collar Jakke waqRFx
Liner Plaid Brun Label Lædervest Blue Ralph 4 Lauren Størrelse xwYTqHYtC
Fisherman Sweater Blarney Lg 100 Med Mills Ladies Båret uld Mens Aldrig

Aldrig Mens Båret Med Fisherman uld Lg 100 Sweater Blarney Ladies Mills PzZcqp

Nyeste indlæg

har til Jeg Jeans kærlighed af citroner brug fra og broderede sommer baby jeans for en dig AqcdwpCqT