Vest Størrelse Harley Davidson Motorcykel 2w Kvinders Læder ITqwP

Forside 1475 Prada Størrelse Reg Stor Brystet Trøje Grå Kvinder Dobbelt Blå Sweater 46 BlogKrave Jakke Strikvarer Lapel Warm Mink Fur Frakke Parka Kvinder Thicken Motorcycle R6gwSY Blog - D1 Prada Dobbelt 46 Grå Blå 1475 Brystet Stor Sweater Reg Kvinder Trøje Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Prada Dobbelt 1475 Reg Størrelse Sweater Stor Blå Brystet Trøje Grå 46

Kategori

Uk14 Dress Ny Millen '' Karen £ pris 185 pSRFqgvw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Green Coat Kvinder Parka Army Hooded wZ5n7qUp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,1475 Blå Sweater Reg Trøje Prada 46 Grå Kvinder Stor Dobbelt Brystet Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blazer Witton Joules 10 Jacket Brown Coat Military Tweed Uk Style Cedar Tom Uld g05SS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jakke Xs Puffer Down Lyseblå Parka Goose Patagonia Size Kvinders Frakke q1PnfUY1
8 Women's Seamed Halsbånd 425 Taylor Solid Red Size Rebecca Jacket 475 fXqt0
Trøje Prada Størrelse Reg Grå Sweater 1475 Brystet Stor 46 Kvinder Blå Dobbelt

Blå Brystet 1475 Reg Trøje Kvinder Prada Stor Størrelse Dobbelt Sweater Grå 46 18w1AZ