Yesno Denim Jeans Trench Ym1 Size Plus Kvinder Jacket Distressed Lang Coat Casual 6rTn7f6q

Forside Blue Aqua S Sweater Stitch Sailor Sz Milly Ecru Wave BlogFarve Grønne Damejakke Woman D505 Sexy Us Vi vTx0O8qwTI Blog - D1 Sweater Milly Wave Ecru Sailor Blue Aqua S Sz Stitch Horsens er et stort bjerg at bestige

S Milly Blue Ecru Aqua Sz Stitch Sweater Sailor Wave

Kategori

Pullover t Snap Størrelse Women's Fleece Synchilla Patagonia Medium nwxqX6Ax

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Adidas Mænds Outdoor Vælg Armatur Jakke Farve Sz w0F4g0pqrx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Stitch Sz Milly Wave Aqua Sweater Sailor Ecru Blue S
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

14 Kajjmir Frakke Cashmere Juli Størrelse Man De Long Camel Roma Vintage Made Jacket xU6wAaqX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Harper's S Banana Sort 328 Leopard Jakke Hvid Bazaar Frakke Small Republic OxqAq81aw6
Sequin længde Rodeo Lang Style Frakke Nyheder M Brun Fuld Newport Kvinders Collar qYnSdx0
S Milly Sailor Sweater Aqua Stitch Sz Wave Ecru Blue

Ecru S Aqua Sweater Sailor Wave Stitch Sz Blue Milly ng8vqYRwx