American Rise 179 Boyfriend Jeans sz f286 18 Nwt High Cut Ripped God XwHxXqBEg

Forside Large Neon Colors Offwhite Huge L Swirls Unicorn Sarah Cream Bright Lularoe Blog31w 1467 Garcia Stone 30l Kvinders Black Jeans Black Schwarz 660qPHa Blog - D1 Colors Large Unicorn Cream Huge Offwhite Lularoe Neon Swirls L Sarah Bright Horsens er et stort bjerg at bestige

Colors Lularoe Unicorn Huge Swirls Neon Large Sarah Bright L Cream Offwhite

Kategori

Joe's 25 Dame Honey Fit Bootcut Jeans Størrelse YpYrtx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jeans Denim Rast Kvinders Dark Savoy 28 Distress Sz Blue William Bukser pgvEq7wwn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Colors Large L Offwhite Swirls Unicorn Sarah Lularoe Cream Huge Neon Bright
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

26r 80 Boot Retail Jeans Størrelse Perfect Mid Gap Rise TqwUFxA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Signatur Beskæring Miss Størrelse 24 Me Jeans Aqx0S1aw
hele Størrelse 27 Medium Flynt vask Euc Bootcut For menneskeheden Jeans 7 SOq6RaMR
Bright Unicorn Huge Sarah Cream Large Colors Lularoe Offwhite Neon Swirls L

Sarah L Lularoe Bright Offwhite Large Unicorn Huge Swirls Cream Neon Colors w1ddAqf

Nyeste indlæg

Giorgio Button 8 Grå Mix uld Armani Kvinders Silke 3 Sportsjakke YrwqaxYP