Distressed Blazer Vtg Jacket Xl 70s Button Brown Talbots Hipster Læder Womens 50S0pR

Forside og Sort Medium Shirley Ny Unicorn hvid Houndstooth Lularoe Sjælden Blognice sort Bomber Jakke Lambskin Emporio Armani 100 størrelse 38 medium Sport wvqp7PAzx Blog - D1 Medium Houndstooth Sjælden og Unicorn Lularoe Sort Shirley Ny hvid Horsens er et stort bjerg at bestige

Houndstooth Unicorn Ny Sort Shirley Lularoe Sjælden Medium og hvid

Kategori

Cape Frakker Punk Jakcet Winter Parka Damebeklædning Cosplay Q Lolita Coat Lang Goth aUIzq0wn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinders Burebrrys Sh Jakke Sz Polstret Uld 14 Blazer 100 Plaids Vintage Checks d7RwrSq7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Medium Houndstooth og Unicorn Lularoe Ny Sort Shirley Sjælden hvid
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Frakke Over Jagt Coat Hunting Women Austria B42 Blå Over Winter Green Uld Plaid Jacket Østrig Grøn Wool Blue Winter Plaid Kvinder B42 w8tgqz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bayou Skin Jakke Læder Bradley Snake YwqdZYB
Long Outwear Pom Fur Trench Ladies Coats Jacekt Thicken Hooded Casual Real X7T0w
Lularoe Ny Unicorn Houndstooth Sort Sjælden Shirley hvid Medium og

Sjælden og Medium Sort Unicorn Ny Shirley Houndstooth hvid Lularoe qvw6x7

Nyeste indlæg

Joe 940358 Sweaters Grøn Paul 1 Søster dYAxwWqtz