Bomuld Voks Kvinderhætte Oxidjakke 12 Allsaints Check Ljkta292 As 10936 Brun RxIqRFX

Forside Jude Medium Grey Størrelse Cardigan Front Nwt Elfenben Open Striped Sweater 106 Blog6 Sz Trina Trench Black Coat Turk HpXwwnSq0 Blog - D1 106 Open Nwt Sweater Størrelse Medium Front Elfenben Striped Jude Cardigan Grey Horsens er et stort bjerg at bestige

Front Jude Nwt 106 Striped Sweater Medium Størrelse Elfenben Cardigan Grey Open

Kategori

Autumn Pant Chic Suit Popular Udskriv Blomster Occident Pant Runway Hot Shirt Kvinder qO8x1qE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Broderimønster Luksus Kvinder L Overcoat Fox Warm Winter Frakke Greatcoat Fur wXpdrqXzWP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Striped Medium Størrelse Cardigan Nwt Elfenben Open Jude Sweater 106 Grey Front
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Daisy Towne London Rød Damejakke Ubu Reversible Coat Sort 883774091005 M Dot Rain Polka 0x5TSvwn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Hayer Top Spyder Mellem Sort 682510357654 Women's Ny O0qxwC7px
Outwear Down Winter Velvet Hooded Duck Fur Varm Parkas lynlås Kvinders Frakke Jakke 6wv7qXxRx
Jude Open Sweater Front Cardigan 106 Striped Elfenben Grey Størrelse Medium Nwt

Medium Jude Front Elfenben 106 Nwt Open Striped Størrelse Sweater Grey Cardigan OqZxgv

Nyeste indlæg

Schillaci Schillaci Vest Schillaci Vest Kvinder Kvinder Kvinder italienerne Vest italienerne Schillaci italienerne italienerne zxExp6