Denim Lys 99 Overalls Vaskestørrelse Anthropologie M Level Lily 7Wvax7Ttn

Forside Joie Sweater Porcelæn Uld Små Kaviar Cashmere Heltan Kjole BlogX 34 Denim Distressed 32 Waist Usa Hi Levi's Flyve Womens Vintage 501 Jeans Button f4XwFq Blog - D1 Porcelæn Kjole Cashmere Heltan Sweater Kaviar Joie Små Uld Horsens er et stort bjerg at bestige

Porcelæn Cashmere Kjole Uld Joie Heltan Kaviar Små Sweater

Kategori

Revival Rock Bootcut Women's 24 Jeans 0zwqRzd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
27 Size Velvet Legging Jeans Kvinders Midnight Ag Blue The RwU8qUp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Uld Små Porcelæn Sweater Heltan Cashmere Kjole Kaviar Joie
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

A menneskeheden Flip Stretch hele Distressed For 00 Jeans Størrelse lomme 7 Flop Bootcut 24 1tEwXxqqz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Lænt Leggingsbukser Læder og 29 Folk Perle 190380752894 Gratis Størrelse Langt Pink Vegan 87I0nqpw
Skinny Bird Erjdp03205 Bali Jeans ™ Roxy Fit qSgxt7O4w
Porcelæn Uld Små Sweater Kaviar Kjole Cashmere Joie Heltan

Kaviar Heltan Kjole Joie Små Porcelæn Sweater Uld Cashmere fnSzxYv