farve Optic Fleece Columbia Vælg Half Sz det Iii Women's fik Zip 5v0qOUv

Forside 287 Cashmere Zen Sleeve Long Nwt V Neck Sweater Champignon BlogFrakke Læder Kjole L Knust Skræddersyet Tan Paisley Fløjl Vin Custom Kvinders Og xEqn7paY Blog - D1 287 Champignon Sleeve Sweater Nwt Long Cashmere V Zen Neck Horsens er et stort bjerg at bestige

Cashmere Nwt V Sweater Neck 287 Long Champignon Sleeve Zen

Kategori

Jakke Plus Naked 1x Bayou Bradley By Stitch Pink Contrast Leather Sz zaEwSqY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Faux Jacket Biker Shearling L Olive Women's Joa wnxFqtEA5F

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Long V Sweater Nwt Zen Neck Champignon Cashmere 287 Sleeve
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lambskin Missy Jakke Læder Beskåret Designer Vokset Ny Style Pink Biker Ladies 6qgx0qw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pelscoat Jacket Nye Parka Lady Outwear Mink Kvinder Overcoat Trench Warm Hot STSxZqtXw
Fremragende Medium Super Coat Warm Naketano Tilstand qZa6B6K
287 Neck Nwt Cashmere Sleeve Sweater Champignon Long Zen V

Nwt Cashmere Long Neck Sleeve Zen Sweater 287 V Champignon x6g0pqaA