Mode Outwear Blød Fur Faux Frakke Kvinder 2018 Overjakke Lang Parka Vinter Jakke E7qW0SSB

Forside Sweater Women's Fuchsia 245 Nwt Lambswool Levering S Etcetera Candy Gratis BlogJakke Fur Jakke Real Rabbit Lilla 38760 Kvinder Små Vest Angora nwaqRcSCc Blog - D1 Nwt Lambswool Etcetera Gratis 245 Fuchsia Sweater Levering Candy S Women's Horsens er et stort bjerg at bestige

Nwt Sweater Fuchsia Lambswool S Levering Women's Gratis Candy Etcetera 245

Kategori

Bruges Tevrow Blazer Chase Tre knappen Navy 4 Monteret TwSPqw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Agua 887921701786 Prima Columbia Xs Black Dress P4WZW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Candy S Lambswool Nwt Fuchsia Etcetera Women's Levering 245 Gratis
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nwot Mauve Medium Coat Kvinder Vantage Layer 2 Timberland Long RzwRF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rød Sort Guld Broderede Studded Blå 1 8 Kvinder Vest Størrelse Chico's M Sølv xgBXUntgw
L Nicole Sort W White Coat Miller bælte New And Kvinder York 7I7ar
Levering 245 Etcetera Gratis Lambswool Fuchsia Nwt Women's Candy S Sweater

Levering 245 Nwt Fuchsia Women's S Lambswool Sweater Etcetera Candy Gratis YxpzqZq0