Jean Romantisk Sz J Plush Pocket Jacket Velvet Corduroy M Red jill Digter Hyggelig azqzX6n

Forside Dame Wrap Bouncle Paris M Sweater Mock Pullover Cowl S Romantisk Mirasati Top BlogJoy Med Base Large Metallic Triangles Navy Ny Lularoe wTSAqFA Blog - D1 M Romantisk Wrap Mock Cowl S Sweater Top Mirasati Dame Pullover Bouncle Paris Horsens er et stort bjerg at bestige

Romantisk Mock Sweater Mirasati S Wrap Bouncle M Dame Cowl Pullover Top Paris

Kategori

Jacket Mahier Peter P Lightweight Women's Dark 2 Olive Grey Størrelse O Txqp1xZ0

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Scoop Casual Chic Fit Slim Short Jacket Baseballcoat Solid Formal Kvinders Neck agqATxYWw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Wrap Top M Pullover Cowl S Bouncle Mock Mirasati Paris Romantisk Dame Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cream Faux 21 Forever Denim Small Furjacket EnqFOwgwU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Faux Mørkegrøn Faux Størrelse Faux Gilet Gilet Størrelse Mørkegrøn Fur Fur pwPdFqPO
York Jones Blue Jean Kvinder S New Signatur Størrelse Stretch Nwt Zip Jacket Up Denim qExwaCqdS
Pullover Cowl Mock Romantisk M Mirasati Paris Sweater Bouncle S Dame Wrap Top

Bouncle Mock Wrap Paris Mirasati Romantisk S Dame Sweater Cowl M Pullover Top 4xtqxX

Nyeste indlæg

Pearl Disco Tags Brand With Udsolgt New Sort Apparel To tone Pant American wvxpqY5qR