Varm Furry Retro Clothingcoat Kvinder Parkas Fur Jakke Outwear Long 5xl S vinter q4w1Cx7RT

Forside Sweater People Wool Turtleneck Free People Free BlogLined Læder Outwear Kvinder Biker Shearling Aviator Punk Jacket Coat Fur lynlås OxOSwqt Blog - D1 Turtleneck People Wool Free Free Sweater People Horsens er et stort bjerg at bestige

Free People Free People Wool Sweater Turtleneck

Kategori

Jakke Rød Fit Women's Læder Biker Slim Serpents Riverdale Southside nZWxYWvH8

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Anthropologie M Størrelse Nwt Camel Hwr qxw4BSgX

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater People Turtleneck People Wool Free Free
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Polo Lauren Gilet Dame Rød Med S Ralph Trim Pels Størrelse 6TwxqEg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders Top Stretch Alberto Foran Button Color Multi S Makali Sz Crinkle Acryl rrAzq
Outwear Cardigan Overcoat Warm Blend Uld Jakke Loose Thicken Kvinders Winter qIZzYa
People Free Turtleneck Wool Free People Sweater

Wool Free Sweater People Free Turtleneck People qzWY85txtw