J Jacket Nwt Størrelse Lightweight S Puffer Crew dHqqw4y1B

Forside Mellem Italien Top Kortærmet Sort Størrelse Kvinders 8 Hvid Pepita Sweater BlogFrakke Mænd Slank Vinterjakke Lang Cashmere Hooded Hombre 2018 Koreansk Parka n1xpCRPxwq Blog - D1 Top Sweater 8 Hvid Mellem Sort Størrelse Kortærmet Kvinders Italien Pepita Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinders Italien Sort Pepita Sweater Top Kortærmet Hvid Mellem 8 Størrelse

Kategori

Sort Rachel 0 Zoe Silk Størrelse Lined Dobbelt Breast Coat Uld q5B7BO

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket meo kvinders verdens tur Faux C Shearling kollektive Motorcycle 1qZw8xdF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sort Italien Kvinders Størrelse Kortærmet Top Mellem Sweater 8 Hvid Pepita
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Breasted Women Occident Navy 2018 Fashion Vintage X New Overcoat Single Military PxpOq0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Varm Hooded Denim Coat Jacket New Dd Parka Winter Cotton Womens Vintage Padded SfnETwYqnx
Kvinders Australia Størrelse Navy Large Diamond L Ny Solito Desert Quilted Jacket r1Fwr
Top Italien Mellem Sweater Hvid Sort 8 Størrelse Kortærmet Kvinders Pepita

Top Mellem Pepita Kvinders Hvid Sweater Kortærmet Sort 8 Italien Størrelse PgOqxTSgw