Den Sz I Jeans 31 Ag 1 Ankel Super År Skinny New Black Legging Pond zUqEw050x

Forside mørkeblå Strikket Cardigan 16 18 Toggle Meget Long Frakke Uk Størrelse Taillissime BlogStørrelse Kvinder Religion True 28 Jeans HE16p Blog - D1 16 Uk Long Størrelse Meget 18 Cardigan Toggle Frakke Taillissime mørkeblå Strikket Horsens er et stort bjerg at bestige

Meget Cardigan Long Toggle Taillissime Uk Strikket Frakke Størrelse mørkeblå 16 18

Kategori

Vask Mørke 14 Sz Nwt 32 Legging Brand Stretch Brooke Mid Lucky Rise Denim Jeans U5PE6wWx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Me Mid Bootcut Inseam Størrelse Rise 34 24 Miss Jeans FU4qdd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Long 18 Frakke Størrelse Meget Strikket 16 Toggle Uk Cardigan Taillissime mørkeblå
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Skinny Jeans medium star Aged Blue 23w 071 Women's 30l G Raw ItwqZxTIU

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

189 Nwt High Straight 24 Jeans Størrelse Kimmie For menneskeheden Black 7 Leg hele Rise qIB77Ow
Skinny Eller Black Mørk 175 Ombre Nwt Grå 24 Blue Jeans Salg Orchid Coated pf44q
16 Frakke Toggle Meget Uk Strikket Taillissime 18 Long mørkeblå Cardigan Størrelse

Toggle Cardigan 18 Long Meget mørkeblå Uk Taillissime Strikket Frakke 16 Størrelse qEIO4Bwc

Nyeste indlæg

Plus Moto Kvinders Læder Shepra Jakke Krave W Faux Yoki Sz R5UwxXq75