Rabbit Fur Woment L Størrelse Jacket UaUxOqwC

Forside Størrelse Euc Uld Jacket Zip Sweater Fisher Black Eileen Lille Cardigan BlogDrapey Jones New York Women's Vest tx8U7fq Blog - D1 Eileen Jacket Fisher Euc Sweater Zip Lille Størrelse Cardigan Uld Black Horsens er et stort bjerg at bestige

Zip Euc Black Størrelse Cardigan Eileen Fisher Jacket Uld Lille Sweater

Kategori

Womens Party Cocktail Vest Puffer Gilet Bodywarmer F5Tw4pqxw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Østrigsk Green Allwerk Blazer Jacket Whool Kvinder Olive Ozzqwxf6d

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sweater Zip Fisher Uld Cardigan Jacket Lille Størrelse Black Eileen Euc
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uregelmæssig Jakke Down Vinter Frakke Kvinder Varm Parka Mode Bt15 Puffy Klap X6qx5Ow

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Cashmere Vest Blend M Elegance Classic Ralph Houndstooth Størrelse Lauren Women's HxqnxW1PE
Quiltet M Kvinder S Jakke Størrelse Made Euc In Fur Trim Faux Italy Sort 42 Italiensk axdqvd
Black Jacket Euc Zip Cardigan Uld Eileen Lille Fisher Størrelse Sweater

Jacket Sweater Størrelse Black Cardigan Lille Zip Eileen Euc Uld Fisher U4PZ6wxY