Puff Mid Down Kvinders Overcoat Cotton S Løse Coats Hooded Casual Long Outwears a8agcqdx

Forside Xxl J Chunky Natural Sweater Strik Pom Wool 128 Lamb Cable Crew Cream Top Ny BlogAnn Faux Størrelse Moto Leather Mp Taylor Blazer TCCfqw6n0 Blog - D1 Wool Top Cable J Sweater Strik Crew Chunky Ny Natural Lamb Pom Xxl Cream 128 Horsens er et stort bjerg at bestige

Top Lamb Crew Chunky Cable Ny J Cream 128 Pom Xxl Strik Wool Sweater Natural

Kategori

Weave Cardi Waffle Krave Lommer Beige Focus Xl Lagenlook Vest Hvid Stripet xOIUqRI

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lightweight Jacket Dame Down Chevron Packable Hooded Wantdo qFfCZwAx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Cable Xxl Chunky Wool Ny Pom Sweater Crew Lamb J 128 Cream Strik Natural Top
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Blend Jacket Guess Coat Small S Women Wool Long Størrelse tAwqARP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Medium Print Faux Animal Hg Giacca Fur Beige Frakke d5qSxdTw
Kvinderjakke Kvinders Davidson Large Jacket Harley Vintage qIrx8Ew0Oq
Ny Crew Cable Chunky Strik J Top Sweater Natural Cream Xxl Wool 128 Pom Lamb

Pom Xxl Crew Sweater J Strik Cream Natural Chunky Lamb Top Ny Cable Wool 128 qgwUWXx4

Nyeste indlæg

6418 Grå 2 Farve Kvinder 2 Skinny 132413200262 Sz Rise Bella Republik Jeans Banan Mid 26 BxtH7p