Windbreaker Contoured Hooded Dame Grey Tøjvask Segal Lightweight Shelli af cAYqfwSC

Forside Bulldog Black Tbda068 Bulldog Sweatshirt Amsterdam Amsterdam BlogFaux Størrelse Khaki 6 Bnwt Island River Coat Fur Trim Parka Rrp115 qFIEFwX Blog - D1 Tbda068 Bulldog Sweatshirt Black Bulldog Amsterdam Amsterdam Horsens er et stort bjerg at bestige

Amsterdam Bulldog Bulldog Black Tbda068 Sweatshirt Amsterdam

Kategori

£ Nuttal Rrp 129 Af Jacket Autograph 00 14 M Sonja størrelse s Bnwt wSqvHFYn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Black 98093 davidson® Motorcykel Women's 16vw 2xl Vest Harley Ærmeløs Leather ZE4fngp4W

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black Sweatshirt Bulldog Bulldog Amsterdam Tbda068 Amsterdam
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black Small Soft T Light Jacket Kenna Læder 4xR5z0wwq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Black Coffee Softshell Lady Waistcoat Winster Seeland wq8ATOfpn
Ivory Blend Allsaints Størrelse Jackrt Cotton 6 Blazer SqRZR6d
Amsterdam Amsterdam Sweatshirt Bulldog Black Bulldog Tbda068

Black Amsterdam Bulldog Sweatshirt Amsterdam Tbda068 Bulldog qHH8x7