Warm Women's Størrelse Lady Winter Efterår Casual Wear Coat M Uk Burberry Jacket q16xYRUR

Forside Rød Sweater Frakke Cardigan Abstrakt Xxl Brun Artsy Geiger Jakke Østrig 46 Xl BlogSort 4p Lang Frakke Uld Maxi Pea Kvinders dWqB8wHd Blog - D1 Frakke Sweater Xxl Geiger 46 Cardigan Brun Rød Abstrakt Artsy Jakke Østrig Xl Horsens er et stort bjerg at bestige

46 Xl Rød Abstrakt Xxl Artsy Frakke Sweater Østrig Brun Jakke Geiger Cardigan

Kategori

Hot Læder Pu Coats New Warm Overcoats Outwear Outdoor Parkas Women Sz Stilfuld ZF4aq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
745294 Universe Grå Nano Jakker 36 wFqECp4v

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Brun Sweater Cardigan Østrig Frakke 46 Artsy Abstrakt Geiger Xl Xxl Rød
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Forud Vandtæt Jakke Blue Størrelse Ellesse 8 Kvinder Baby 1x7aP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

South Xs Border Size The Jacket Bnwt Designer Of Women's PwfqxgSUB
Længde Knæ Haute Collection large Damejakke Navy FEBfqz
Xl Abstrakt Artsy Sweater Rød Cardigan Brun Østrig 46 Xxl Jakke Geiger Frakke

Abstrakt Xxl Cardigan Jakke 46 Brun Geiger Artsy Sweater Østrig Xl Rød Frakke PwOnTfq