Jacket Classics Baseball College Urban Fleece Ladies Sweat 7fqBqwvx

Forside Cascading 4895167357182 Large Pattyboutik Tan Open Kvinder Cardigan Ribbed BlogJacket m Contrasting Denim Zara Størrelse Xl Men Cq6nF Blog - D1 Cascading 4895167357182 Open Cardigan Pattyboutik Ribbed Tan Large Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Cardigan Pattyboutik Large 4895167357182 Ribbed Open Tan Cascading Kvinder

Kategori

Wool Outwear Warm Løse Coat Jackets Fur Short Chic Hooded Kvinders Casual Parka Sz4XWX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Lapel Long Fashion Slee Slimming Fly Design Button Golden Embellished Embroidery I7qR6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Tan Pattyboutik Large Cascading Cardigan Kvinder Ribbed Open 4895167357182
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Trench stativkrave Shawl Kvinders Dobbeltbrystet Jacket Coat Cape Cloak Muk15 H1qqFZwxC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Army Length Blend Overcoat Loose Chic Coat Women Trench Vinter Wool Full Green 5XYqgaw8
Jacket 309 104 Women Front Black Plus Tweed Kasper New 24w Beige Størrelse Open 7PZZxv
4895167357182 Cascading Tan Pattyboutik Kvinder Large Cardigan Ribbed Open

Open Large Tan Ribbed Pattyboutik Kvinder Cascading 4895167357182 Cardigan tgznTqw