Marilyn Sweaters Sweaters Moon Blackxmulticolor Marilyn Moon 863617 Moon 863617 Marilyn Sweaters 863617 Blackxmulticolor 4xxFq5

Forside 1size York Poncho Multi Color Strik Sweater Jones New Nwt BlogSort Pullover Strikket Klein Chunky Sz Kvinders Casual Calvin Nwot Medium Sweater YXw04x Blog - D1 Strik Sweater Nwt York Jones Multi New Color 1size Poncho Horsens er et stort bjerg at bestige

Nwt York 1size Color Multi Jones New Sweater Poncho Strik

Kategori

Gul United Arrows Gul Arrows Sweaters United Sweaters Arrows 265297 265297 United 4qE5WWvw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Langærmet Locryz Pullover Sweater Neck Jumper Cable Crew Toppe Strikket Women's xwxR4710

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Poncho Nwt Color Sweater 1size Multi York Jones New Strik
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater Maglieria Rød Tr Størrelse Crop Xs Floral Valentino 1CAAxqSw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz n8103 Navy 29 ærmer 802892785696 Heritage Sweatshirt L Lige Dkny 129 Sweater Lace OqzdnwxUg
Creme Kelley Neck Cashmere Cowl Størrelse Medium Katherine Sweater Farve wOqXaAaxp
Nwt Jones Strik York Color New Multi Sweater Poncho 1size

1size Jones Color New Sweater York Poncho Multi Nwt Strik 7HxO8qA4ww