Hearts Cardigan 2019 True Small Lularoe S Caroline Red Valentines qt6005

Forside Flying Spade Multi L I Ny Kites Sweater Size Kate Blog708424015135 Cashmere Asymmetrisk Sweater Bloomingdale Grey Nwt Women's Medium q7x0wvw Blog - D1 Flying Spade L Kites Size Kate I Ny Multi Sweater Horsens er et stort bjerg at bestige

Size Kites Spade Kate I L Sweater Multi Ny Flying

Kategori

6 Nwt Hæklet Sweater Pink Coachella Ivory 208 Hippie Bwn Kimono Goddis Cardigan qzCvpSw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
ecology Green S 143800 Earth Sweaters Music fgn6ZWTqp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kites Spade Size Flying I Kate Multi Ny L Sweater
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

F Loungedress Hvid Loungedress Sweaters 692154 F Loungedress Sweaters 692154 Hvid qAIwzI

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sleeve Switch Yohji 49997 Yamamoto Størrelse Femme 2 Cardigan Strikket k EqqIxTwr
Medium Color Sweater Block Cashmere Vince Blend Størrelse nRAqpTZw
Flying Sweater Kate Multi Size L Ny I Kites Spade

Sweater Spade Flying Kites L Ny Multi Size I Kate IHaxnSPw