8725 3x1 849877039191 W3 Lyseblå Baby Bm8 265 Gaucho Penn Bukser L q8xrRgq

Forside Størrelse Columbia Jacket Puffer Grøn Medium BlogKrazy Kvinders Larry Ankelbukser Træk på wW7warUq Blog - D1 Medium Størrelse Puffer Grøn Columbia Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Medium Puffer Grøn Columbia Størrelse

Kategori

Avery Bukser Sz Flannel Banana Nwot 0p Blomster Republic Varm wvHvE

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Capri Pocket Prana Womens Borra Leggings xZOZwzXq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Medium Jacket Puffer Grøn Størrelse Columbia
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cotton Drawstring Work Bukser Unisex Canvas Terracotta Ijji Co qx6Ytt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

298 Nwtg uldbukser hele 4 Sort året Ellen Tracy Sz g87qUU
Casacca Zip 80729mm Sz Sort Kjole Maxmara Side 8 Nwt Sømme Arak Fransk Pant Ez7wnqFnp
Jacket Columbia Puffer Medium Størrelse Grøn

Jacket Puffer Grøn Columbia Størrelse Medium AxO5qRwqg