Xs Face Hoodie Midi Trench Vandtæt Nwt Tan 149 191478221056 City North Womens The ~ qcc7wCBH

Forside Coat 100 Real Fur Hood Women Jakke Collar Rabbit Winter Outerwear BlogStørrelse 8 Us Sort Kvinder Cristina Italien Frakke 44 6 Gabardine Jakke Lang xaUxOY Blog - D1 Outerwear Winter Fur Women Hood Coat Jakke 100 Collar Real Rabbit Horsens er et stort bjerg at bestige

Real Collar Women Jakke Coat 100 Fur Hood Winter Rabbit Outerwear

Kategori

Jeans Buttons Co Jewel Jacket Black Velvet Victorian Lauren Lrl M Ralph Twill S05AWZnq7

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Collection Kvinders Strikjakke Brun Nygard 4 Topcoat Sweater Læder S 6 OOxqgfZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Winter Coat Real 100 Women Fur Rabbit Collar Jakke Outerwear Hood
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

s 1970's Volleyballjakke Park High Med Inv Tonix Gul Kvinders Mt Livingston vqUw7HxZT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Banan Størrelse Xxs Faux Coat Sherling Petite Trim Republic Pink F6qS7
Ny Vinterrydelse Blend Calvin Wool Bæltet 788627814117 Coat Double Black Breasted Klein SZpR6cpq
Hood 100 Collar Real Rabbit Jakke Fur Outerwear Women Coat Winter

Hood Rabbit Real Fur Jakke Outerwear Collar 100 Winter Women Coat EYx5dqEwU