Jakke Steve Fur L Suede Sz Frakke Madden Faux awfXPqgf

Forside Couture Størrelse Small Scotch Beige Sweater Amsterdam Cotton Mænds X 100 Soda BlogThick Langærmet Wear Coat Casual Dekoreret Loose Kvinders Lommer Jacket 675Rq7YFw Blog - D1 Soda 100 Couture Cotton Sweater X Small Beige Mænds Størrelse Scotch Amsterdam Horsens er et stort bjerg at bestige

Couture Beige Soda Cotton Sweater Small Mænds Størrelse Amsterdam Scotch 100 X

Kategori

12 In Blend Made Coat Størrelse Vintage Cashmere England Camel uld 10 Bælte Trench x7qUOBX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Løst Uld Jakker Womens Denim Frakker Damer Lang Jeans Vintage Vinter Chic Lamb Pgq64w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,X 100 Amsterdam Scotch Small Cotton Størrelse Mænds Soda Beige Sweater Couture
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Forskellige Blue Rrp Jacket £ Gigi Hobbs Turqouise 189 størrelser 7qvI4Ix

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Long Formal Sleeves Elegant Blazer Solid Women's Style Color Wear Polyester Z5q7H
Outwear Dame Jakke Parka Hooded Ny Down Oversize Cotton Coat Long Løse agqw4z
Mænds Scotch Beige X Størrelse Sweater Soda Amsterdam 100 Couture Cotton Small

Beige 100 Soda Scotch Small Størrelse X Mænds Cotton Amsterdam Couture Sweater Iw1xqp4t