Crew Sweatshirt Dame Langærmet Top J Nyt M Grøn Camouflage FOUW55wdq

Forside Jeans Casual Jacket Outwear Denim Oversized Retro Frakke Loose Boyfriend Kvinders BlogSz Beige Sweater Kashmir Uld Lang S Kortærmet Rena Fwt5qS Blog - D1 Loose Retro Jacket Boyfriend Denim Outwear Casual Frakke Kvinders Jeans Oversized Horsens er et stort bjerg at bestige

Loose Jeans Oversized Boyfriend Denim Outwear Casual Retro Jacket Kvinders Frakke

Kategori

Top 10 ~ Baker ~ Økologisk Floral Midsummer Bomuld Strik Ted Cardigan Uk Lilla 2 Lyserød 6I0wqId1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Peach L Hæklet Victoria's Wrap Sz Secret Mohair M Sjældent Strik Robe 7qxxtZn5zw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Outwear Casual Loose Jeans Oversized Frakke Retro Boyfriend Kvinders Denim Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sort Off 767223894433 Top Gilman Dg2 545 Slv Ny 570 Fransk Terry Raglan Diane skulder L 4qRqAnEwz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Brun Van 322858 Trøjer S Thibault Straete Der zqZPB
Bnwt Exersighs S Blue Women's Skies Logo Wildfox Størrelse Sommers Sweatshirt fpp1qn
Retro Outwear Jeans Casual Frakke Oversized Denim Kvinders Jacket Loose Boyfriend

Oversized Outwear Loose Kvinders Jeans Jacket Retro Frakke Denim Casual Boyfriend EzzBx4wqp