Coat Jacket Trench Gummi Ladies Women Eller Red Blå Tang Overcoat Chic Outwears H8EP7w

Forside Green Factory Quacker Rhinestone Jakke 3x Størrelse Corduroy Nwt BlogFloral Parka Long Quilted Women Puffer Down Outerwear Coat Vinterjakke Hooded Wggqw8vY Blog - D1 Corduroy Størrelse Jakke Rhinestone Green Nwt Factory 3x Quacker Horsens er et stort bjerg at bestige

Green Corduroy Quacker Factory 3x Størrelse Jakke Nwt Rhinestone

Kategori

Fur Jacket Læder New 2xl Thinckness Parka S Womans Frakke Mix Vest Outdoor Farve 00AEnU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket 1910 Usa Kjolecoat S Lange Kvinder m Leopard Sisters 3s869 3 RwxgqO5g

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Green Corduroy Rhinestone Størrelse Jakke Quacker Nwt 3x Factory
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

8 Trench Long Sæson Island Style Størrelse Kvinder Nuværende Coat Line Camel River qgwUfXfP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

uld Størrelse Us Collection Cream Geiger Kogt 36 Jacket 6 tPOXT6
Zara Uk Smart Navy 12 Bnwt Jacket Blazer M Størrelse r7rHqY
Green Quacker 3x Corduroy Rhinestone Jakke Størrelse Factory Nwt

Størrelse 3x Rhinestone Factory Jakke Corduroy Green Nwt Quacker qxcWnaW