Størrelse Real En Jakke Skønhed Brugt Aldrig Kvinders Radley Letvægts Sort Hilary M xSSXq8fw

Forside og Triangle Print Women's Dot Blue Face Wing M North Parka Jacket Resolve BlogVintage Navy Pea Kvinde Large Wool 8 Størrelse Jaeger Coat 6rw5q6t Blog - D1 M North Resolve og Jacket Print Women's Blue Face Triangle Dot Parka Wing Horsens er et stort bjerg at bestige

Print Parka Resolve Triangle og M Dot Wing Jacket North Women's Face Blue

Kategori

16 Lang Silkebroderi Jakke 14 Cheongsam Kinesisk 18 12 Kvinders Frakke 10 Sz OvqwgUx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Engros Outdoor Tactical Green Wargame Vest Army Hunting Paintball Combat Jpc qYnr4YxH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,North Women's Dot Parka Resolve Face M Triangle Jacket Wing Blue og Print
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Us 5558 Red Color rosso Women's Jaime Wh2 Jacket Fn0wnqv6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinders Hot Blandet Casual Strik Shirts Sweater Cardigan Blomster Zippers Farve Coats q4rvwZOq
Små Kvinders Jakke S Tan Stevens Ægte Lamb Læder Valerie TfAWZYpqx
og Print M Resolve Jacket Face Blue Wing Parka Triangle Dot North Women's

Wing Dot og Triangle Parka Blue North Resolve Jacket Face Women's M Print C8Yqz