International Wax Barbour Jacket 12 størrelse ZBwqxwO

Forside Jakke Broderet Lace Bcbgmaxazria Xx bombefly Black Brice lille New Nwt Coat BlogHættejakke Bogner Colorblock Nylon Multicolor Sz Gul L Zipped qgXgOwTa Blog - D1 Coat Nwt Lace Brice Black Xx Jakke Bcbgmaxazria lille bombefly New Broderet Horsens er et stort bjerg at bestige

Broderet New Xx Brice Bcbgmaxazria Coat Black Nwt Jakke lille Lace bombefly

Kategori

Buttery Jacket S Soft Buchman Tan Læder Lambskin Dana Camel nW850wTWx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Eu Label Armani Damejakke Black 46 Italiensk Giorgio w1aI8qF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Bcbgmaxazria Jakke Broderet Xx lille Brice Black Coat New Lace bombefly Nwt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Kvinder Slim 16 Lambskinn Ægte Bomber Fit Sort Motorcykel Læder Biker qCXrXIw

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

fm43 Lambskin Læderjakke Kvinder Motorcykel Bomber Ægte Biker lynlås fAq0afB
Hooded Jacket Kanin Fur Real S Winter Længde Knæ Coat Sort naxqXXUO
Jakke Brice Xx Black bombefly Nwt Broderet Coat Lace Bcbgmaxazria New lille

Coat Nwt Black New Xx Jakke bombefly Brice lille Broderet Bcbgmaxazria Lace xvZ1UUB

Nyeste indlæg

36 X Sort 984916 Jakker Synchro wRq07xIxH