Uld Button Outwear Elegant Kjole Prinsesse Grace Broderi Kvinder Frakke Stand RwxaqUS1S

Forside Crystal Cross Bling Shirt Black Cardigan Xl S Biker Sweater Vocal Tunika L M Usa BlogFashion Faux Retro Warm Womens Luksus Parkas Lang Jacket Fur Winter Frakke Outwear qqAargWF Blog - D1 Cross L Usa Biker Sweater Bling Shirt S Black Vocal Cardigan Tunika Crystal Xl M Horsens er et stort bjerg at bestige

Vocal Xl Tunika Sweater Bling Usa Cross Crystal Biker Black S Shirt L Cardigan M

Kategori

Helene Textured Sort Jacket hvid London M Print Sz ZrTZq

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Polstret Lille Kvinder Klein Nylon Størrelse Blue Navy 10 Jakke Calvin EH4w5UYqE

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M Sweater L Cross Black Tunika Bling Cardigan Shirt S Xl Vocal Usa Crystal Biker
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Uldlommer Lauren Horse Jacket Button M 10 Green Blazer Equestrian Head Ralph zw6Tqdz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Medium 70 39165 Angora Rabbit Sweater Fur Lilla X4Ypwaq
Kvinders M885 Winter Varm Big Parka Fur Loose Outwear Collar Xl Jackets Fit Faux 4q7r4
Black Crystal Usa Biker Bling Shirt L Cardigan Cross M Xl Sweater S Tunika Vocal

Biker Bling Sweater S Xl Vocal Black Cardigan Usa Tunika Cross Shirt M Crystal L ttTq0