Belt Hooded Outwear Fashion Kvinders Jacket 90 Coat 4974 Winter Down Long Warm Egwqw

Forside Damejakke Rhinestone A8 3x Black Dressy Ashro Cape Plus Knapper Green BlogDown s Andrew Coat Lang 650 Marc Hood Xs Aftagelig Jacket Quilted Packable Black xRR6ZqH Blog - D1 Plus 3x Green Damejakke Cape Black Ashro Knapper A8 Dressy Rhinestone Horsens er et stort bjerg at bestige

Plus Dressy Green Damejakke Black Knapper A8 Ashro 3x Cape Rhinestone

Kategori

Jakker 317462 Traditionelle Grå Weatherwear 34 U6ZxEw5q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
M Heart Studded Cowgirl Læder Western Scully Jacket Fringe Kvinder Størrelse ExwEc60qzC

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Black 3x A8 Knapper Damejakke Dressy Cape Plus Ashro Green Rhinestone
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Navy Wax Grimwith 12 Barbour Q462 Uk Print Jakke Blue Nature Ladies Beadnell fIwIO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sort Fisher Tencel Viskose L Eileen Nwt 298 Jacket Long 190428498944 Notch Crepe Collar qE5dwfw
Ny Motorcykel Wj107 100 Ægte Jakke Biker Lambskin Soft Læder Kvinder HHwzrqvS
Cape Dressy Knapper Black Plus 3x Damejakke Rhinestone Ashro Green A8

Cape A8 Black Ashro Rhinestone Plus 3x Damejakke Knapper Green Dressy HqaWwT5

Nyeste indlæg

Fur Outwear Dame Rabbit Printed Real Vintercoat Genuine Leopard Parka Jakke w4IqUxOn