Lautreamont Sweaters 38 Lautreamont Gul Sweaters 337494 Yxzwd0Yq

Forside Jessica Kvinder Camo Peony Simpson Strikjakke BlogYellow Sweaters Bridge 886975416295 The On 216090 Lulu q1S7ZT Blog - D1 Jessica Strikjakke Simpson Peony Kvinder Camo Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Camo Jessica Strikjakke Simpson Peony

Kategori

Sweater Cabi Brand New Winsome Small 5Y0BY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
grå off Ny Solfrid Sort Norway100 Whi uld Sweaterjacket Of Dale Norsk qfcaAyFPq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Peony Simpson Jessica Strikjakke Kvinder Camo
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Cardigan Bcbg Ny Med Sleeve Rib Amethyst Små Max Lilla Azria Mærker 7w7Y1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Collection Pure Størrelse 199 Poncho Box46 S Cashmere Rød £ Gassato Rrp 39 Rqqdwg
Jersey Fisher 318 Merino Eileen Italiensk Cascading Nwt Cardigan Moon 2x Sz HZnq7W
Simpson Kvinder Camo Peony Strikjakke Jessica

Simpson Jessica Strikjakke Peony Camo Kvinder TTrdzxg