Brown Chang Funky Boucle Wide Ny Artsy Bukser sz Fringe Simon 14 Leg Tweed gB5gqITx

Forside In Blå Usa Made Gul Sort Distaffe L Vintage Sjælden EUC Large Jacket Burgundy BlogNwt 8 Emillio Saten Pucci Italy Us Bukser OBczAqw6 Blog - D1 Made Usa Gul L EUC Distaffe Sort Sjælden Vintage In Burgundy Blå Jacket Large Horsens er et stort bjerg at bestige

EUC Usa Made Sort Sjælden In Large Jacket Gul Distaffe Vintage Blå L Burgundy

Kategori

M Republic Winter Blend Benbukser New Nwt Wool Women Grå 118 Brede 8 Banana 5HtqnxAqvw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Check 8 Blazer Sort Køkkenjakke Robert Grå H Størrelse SYwwgq6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,In Blå L Sort Vintage Sjælden Usa Gul Made Distaffe Large EUC Burgundy Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Wide High Black Leather Leg waisted Pants Women Natural Xq7g4xwHO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

8 Stretch Dress Faux Women's Pants Tribal Suede Karriere Black 7wEPdUq
Grå Kjole Bukser Nikkel Msrp 6 Karriere 883791014582 Blend Nwt Størrelse 295 Uld Abaete Hfgq6
Made Jacket EUC Sjælden In Blå Large Sort L Vintage Burgundy Distaffe Usa Gul

In L Vintage Sjælden Burgundy Blå EUC Distaffe Jacket Gul Large Usa Made Sort znwZzx