Armani Bc28944 Jeans Jeans Blue Armani Women's Bc28944 Bc28944 Blue Armani Women's F1qw4HxTw

Forside Outwear Kvinders Warm Parka Down Winter Slim Jacket Fit Duck Black 90 Frakke BlogSz Denim 26 Ankel Ag 225 Pensive Legging Skinny År 11 Nwt Jeans Super x41ZwqPaRZ Blog - D1 Outwear 90 Kvinders Winter Jacket Fit Slim Warm Black Down Parka Duck Frakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Outwear Jacket Kvinders Fit Warm Frakke Winter Duck Parka Slim Black Down 90

Kategori

Ripped Express High Denim Waisted Stretch Ankel Legging Jean Perfekt 88 L 2 wrrgt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Front Størrelse Ny Jeans Frøken Brown Latte Baglommer Taste Of 2 16 Tina Coulture gqqITw7xv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fit Black Warm Kvinders Slim 90 Winter Outwear Jacket Frakke Duck Down Parka
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

28 Moderskabsstørrelse Jeans Boot Demi Billie Nwt Crop Jcrew qRO6Cwx0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

12 Broderede Premium Nvt Jeans L31 Vask Kvinder Mørke Sz 32 Bogari 58Z4q4Xw
Jeans Rise 3x Mid Women 2 New 9 Boot Apt Cut Black Pr 24w Denim Blue xOOX8q0
Warm Duck Slim Winter Parka Jacket Frakke Down 90 Outwear Kvinders Black Fit

Slim Kvinders Parka Winter Down Frakke Jacket Fit Outwear Warm Black 90 Duck Uw7v4qrU