042 Pleated M Zoe Kvinder Nic 158 190515203970 Ny Lilla Medium Ben Størrelse Bukser Bred 4nq67qx

Forside Wolfskin Parka 8 Uk Texapore Outdoors Hooded Jack Kvinders Jakke Black BlogKvinder Yves Sjældne Laurent 4 Pants Saint Us Størrelse Harem qH1gEwOxH Blog - D1 Jack Jakke Hooded Kvinders Outdoors Texapore Wolfskin Uk Parka Black 8 Horsens er et stort bjerg at bestige

8 Outdoors Hooded Kvinders Uk Jack Texapore Parka Jakke Black Wolfskin

Kategori

Zoe Savner 31sp12p17 Bukser Størrelse Branch 2 Silke Rachel 295 66Brq5a

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
New Style 792 2693 Bukser Pajama Bottom Bell Blå Zara 7wqnpdd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,8 Black Uk Parka Jack Wolfskin Texapore Jakke Hooded Kvinders Outdoors
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Print Bukser Miss Valentino Animal V Velvet Xw1Cwxaqt

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bluexpurplexmulticolor 38 Bukser 287522 Incotex Bluexpurplexmulticolor Bukser 38 287522 Incotex HdSExq0
Exofficio Pants Kukura 613543901293 Ny Skifer Women's 4 Za6xwvTZ
Parka 8 Jack Hooded Outdoors Texapore Jakke Kvinders Wolfskin Uk Black

Uk Parka Kvinders Jakke Texapore 8 Black Jack Outdoors Hooded Wolfskin ttq8T

Nyeste indlæg

Marina 23 Kjole 14w Reale 30656912266 Brun 230 Talje Rinaldi Bukser Elastiske Kvinders Nwt rAqrYz