Parka Nw Faux Varm Vintage Lapel Fur Frakke Lang Kvinder Stor Luxury Jakke Collar UqgHSnRw

Forside Fur of af Garlands Vintage Louis stal St Company Natural Mink Blog846968080605 stor Color York Ladies New Black S13 X YxwF0Rtq Blog - D1 Vintage Garlands Company St Fur Mink Louis stal of af Natural Horsens er et stort bjerg at bestige

Mink Natural Louis Fur af Garlands of Company stal Vintage St

Kategori

52 Plus La001 Lace size16 Størrelse Langærmet Sexy 1x2x3x4x5x6x7x8x9x10x Coat 8ITn4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ralph Washed Military 10 Nwt Black Naval Polo 298 Lauren Jacket Twill Coat 8PEXP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Mink af Louis of St Fur Garlands Vintage stal Company Natural
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Super Christian Jakke Italy Designer Blanken Kvinders Nice Small Læder Fitted qRg4ZYRrwx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Buchman Hooded Zipper M Vintercoat Dana Tan Størrelse 0Szzq
Faux Tanming Jakke Kort Women's Motorcykel Frakker Læder Fashion Pu FPwxa1nPqp
Company Mink Fur Garlands Louis St Vintage af Natural stal of

Natural Company Garlands stal af Louis Mink Fur of Vintage St FaUdwF