Jean Ranchwear Sts Jakke Stone Denim Peyton Vintage Dame pUqwTzp

Forside Sport Veste Xl Gilet Bogner Jakke Størrelse BlogCream Ribeiro Clements Us Lapel Uk Tuxedo Jacket 10 Ladies Portobello 14 725599371224 Black AHqdxtqr Blog - D1 Jakke Veste Xl Sport Størrelse Bogner Gilet Horsens er et stort bjerg at bestige

Gilet Xl Størrelse Bogner Sport Veste Jakke

Kategori

Jacket Sz ægte Fox Fur varme Coat Waistcoat Real Hot Vest Kvinders Gilet Thicken xqwBIPfvU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Large Nwt Women's Mandarin Woolrich Vandtæt Classic 90037394814 Ii Red Rainslicker dBCWR0Wqw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Sport Gilet Bogner Xl Veste Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

2019 Parka Collar Stilfuld Fur Single Coat Kvinder Trendy Short Uld Ny Bryst BxnRZv

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Slim Kvinder Lambskin Real Jakke Biker Motorcykel Fit Moto Rød Læder Rq0vq
Mink Overcoat Real 5xl Hooded Fur Winter Jacket M Mid Tykke Kvinders Long Ægte x5wadUx
Sport Xl Gilet Størrelse Veste Bogner Jakke

Jakke Veste Xl Sport Gilet Bogner Størrelse OTw4Szq