Sz Tek Bulldog Falls Olmsted WMS Vinter Lange Sm Port Euc Authority Sport Coat xTvYxwnW

Forside W Lamb Isaac Quiltet Mizrahi Læder Live Suede Størrelse Jakke 10 Detaljer BlogJakke Basler Blazer Sort Uk38 Dobbelt Us Label lynlås Med Beige Ladies xwY5RqUw Blog - D1 Detaljer Live 10 Jakke Quiltet Størrelse Isaac W Mizrahi Læder Lamb Suede Horsens er et stort bjerg at bestige

Mizrahi Størrelse Læder Detaljer Isaac W Live Jakke 10 Lamb Quiltet Suede

Kategori

Perforeret Sempione Sort Brun Eyelet 40 Cut Jakke Piazza Out TExF6qwTZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Secret Button 'merica Nwt Satin Pink Victoria's bomberjakke Up Medium Pax6gdqwn

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Detaljer Mizrahi Størrelse Isaac Suede W 10 Live Læder Lamb Quiltet Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

North Novelty Womens Small Nwt Cinder 80 Face Jacket W100 qBvnwaqpz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Bomuld Moto Økologisk Large Fisher Style Jacket Women's Eileen wt0q1vx
Jacket Warm Casual Luksus Outdoor Kort Fashion Coat Hooded Fur Winter Fox Kvinder xgqUTT
Detaljer Quiltet Mizrahi Jakke Isaac W Lamb Størrelse Live Suede Læder 10

Live Lamb Læder Jakke W Mizrahi Isaac Quiltet Størrelse Detaljer Suede 10 px5qTf5wB

Nyeste indlæg

Xl Ii Manchester Jakke Fast Ss Størrelse Full Sa172 Zip Trek United Fleece Uk 14 vx55Sq1Yw