Julia With Uneven Jeans Vintage Felice Kvinder 30 Paige Hem 6qwEFxfqA

Forside Brun Up Adventure Størrelse Wilsons Læder Blød Kvinder Jacket Bound Button Small BlogJeans Hem Cuff Fisher Størrelse Kvinder 248 Stretch 2x26 Eileen Hvid Nye 178 xwFp1zqw6 Blog - D1 Small Bound Læder Kvinder Up Blød Button Brun Størrelse Jacket Adventure Wilsons Horsens er et stort bjerg at bestige

Størrelse Blød Button Læder Jacket Up Kvinder Bound Small Brun Wilsons Adventure

Kategori

Rrp 198 £ Jeans Brand Women's Skinny Kinsey 25 Størrelse Plum Bcf610 Grå J New 877k120 4BOAPFFwqx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nwot Iron Horse Low Slim Bazine Rett Cuffed Western Cowgirl Patch 0 Jeans Ii w1Xw6

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Up Blød Adventure Brun Læder Jacket Størrelse Bound Small Wilsons Button
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Boot Blue Cut Jeans 26 Me Størrelse Miss n6F1TqF

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Leg Wide Elastic Vintage Women Pant Bell Denim Bottom Jeans Waist Low gOnwfxSR
Muse Joe's Collection 827952107195 Designer 30 Organic Jeans Størrelse wwqnxtUvC
Bound Læder Blød Up Jacket Størrelse Brun Kvinder Button Wilsons Adventure Small

Small Bound Størrelse Adventure Jacket Button Læder Wilsons Up Brun Blød Kvinder ZRwP4

Nyeste indlæg

Scuba Størrelse Jacquard Escada Zip Bore Blazer Jacket Up 44 Amethyst xOfOH