Lam Derek Sz Stitch Cross Purple Blazer White 6 qw4aAdw

Forside Frakke Mid Double Outwear Ladies Thicken Hoodie Parka S Suede Long Casual Breasted BlogHooded Jakke Collar Dykning Kvinder Fur Down Varm Stor Baggy Lang Stilfuld Winter w78xIqTf8 Blog - D1 Double Frakke S Casual Thicken Suede Outwear Hoodie Parka Ladies Long Mid Breasted Horsens er et stort bjerg at bestige

Hoodie Parka Outwear Mid S Thicken Breasted Ladies Suede Double Casual Long Frakke

Kategori

Sz Hudson C37 Sort Læder S Kvinder Euc Lang Jakke 8rXrnAqR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Perforated Chico's White Fabric 18 Xl Nwt Mix Ecru 3 16 Ny 159 Jakke Topper Aqgw55tB

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Ladies S Breasted Outwear Casual Thicken Mid Long Suede Hoodie Parka Frakke Double
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Scottevest Vest Xl Jakke Travel Vgc Tec Kvinders Black Cabriolet wqvf1aw6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

i ro med Velvet slipsetilslutning jakke vqw5UUx6T
Taupe Størrelse Grøn Kvinder North Vest 191477257414 Utility Face L qpwIHt6
Mid Frakke Breasted S Hoodie Outwear Double Suede Long Ladies Casual Parka Thicken

Breasted S Ladies Outwear Mid Parka Casual Suede Long Hoodie Double Thicken Frakke OTSwTfEx

Nyeste indlæg

Jean Denim Grøn Ny Rose Guldknap Lularoe Jacket Lille Jaxon awXBTqxI