£ 148 10 All Rrp Bred Saints Ben Max Bukser Størrelse Sort RqqUPzZvw

Forside Club Coat Trench Sports Paris Læder Kvinder Black Xs BlogS In Ankel Wide Fisher Black Ny Leg Eileen Pant Størrelse Sqwc46zU Blog - D1 Xs Kvinder Læder Paris Club Trench Coat Sports Black Horsens er et stort bjerg at bestige

Coat Black Xs Trench Sports Kvinder Læder Paris Club

Kategori

29 Rød Flare Denimbukser Mørkeblå Jeans Størrelse Nwot Valentino ZqwPU

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sort Newport Jeanology Læderbukser News Kvinders wBqpOPqU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sports Kvinder Black Club Trench Coat Paris Xs Læder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Puglisi Jeans Sz Fausto Zig Zag 36 FI7xwdtxq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Wide Plaid Leg Diane Von Pant Furstenberg Bw6EESxvq
Lace Rock Goth 14 Up Kvinders Korset Banned Bukser Sort 8 12 Punk 16 Jeans 10 8YOqEO
Black Læder Club Kvinder Sports Trench Coat Xs Paris

Paris Club Coat Læder Black Kvinder Sports Xs Trench 77WfTq