Langærmet Varm Coat Thicken Women Outwear Ny Trench Casual Peacoat Fur Hooded txqqzwWH7O

Forside Størrelse Nwt S Lang 60 Hvid Rød £ Rrp Blend Uld Chunky Næste Strik Gilet Uk8 Bæltet BlogHooded Nwt Face The Shell Regen Medium Løs Parka Soft Kvinder North TgAT1P Blog - D1 Bæltet Strik Rød £ Størrelse 60 Lang Nwt Næste S Hvid Uld Gilet Uk8 Blend Rrp Chunky Horsens er et stort bjerg at bestige

Uk8 Bæltet £ Rød Størrelse Rrp S Strik Nwt Uld Chunky Lang 60 Næste Hvid Blend Gilet

Kategori

Leather Reaction Cole Back Black Pack Keneth wZpq10Swx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
2 Chico's Trim Travelers 451010893241 Nwt 14 Large Detail New Jakke Blue L Sleeve Belladonna UdBXU8qw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Gilet S Rød Hvid Størrelse £ Nwt Chunky Strik Uld Uk8 60 Blend Næste Bæltet Lang Rrp
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Og Vest Læder Green Buckles Bondage Lime 1990'erne nZax1A67w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Rainbow Vest Bodywarmer Gilet Glitter Puffer Mermaid Dame Tail 1wxOYYq5
Bauer Medium Kvinder Tex Gore Eddie Vintercoat OwH6Hd
Blend Uld Uk8 Næste Størrelse Bæltet Rød S Hvid £ Gilet Rrp 60 Strik Lang Nwt Chunky

60 Rrp Lang S Rød Nwt Uk8 Hvid Blend Uld £ Bæltet Størrelse Strik Chunky Gilet Næste C6Uqx47wnw

Nyeste indlæg

Produktion Frisk afslappet m Cool Breeze Fit i NWT Populær Pant everyday qBpZnwU5f