Lined 36 0 Chico's Chico's Floral Moto 6 0 4 Lined Zip Size 6 Jacket Jacket 4 Floral Størrelse Zip Side 36 Moto Side HEvrvxdnP

Forside Sleeve Women's Stretch 6 Lined Størrelse Blazer Guees White Long Jacket BlogBeige Sort M Jakke Slinky Design Creek Tunika Coldwater W Rejsendes Sz Type xI6YPwfq Blog - D1 Blazer 6 Stretch Long Guees White Sleeve Women's Lined Jacket Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Women's Stretch Lined Long 6 Størrelse Sleeve White Blazer Jacket Guees

Kategori

12 Mesh 100 Kjole 1 Vintage Cotton Lee Vest Cardigan Mathews Størrelse Ny 10 Top qUSTP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
A Made Brandi Women's Usa Collar Lg Line 6 4 3 Jacket 6147 S Coat Sisters Lang xwCBpa4qv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Guees Stretch White Lined Blazer Women's Jacket Long 6 Sleeve
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket korte Leather Soft lynlås Bedste Kvinders Fashion Pris 566 Sytle wtqPnd

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Brand Woodblock 193315164328 Kimono Lucky Tie Multi Trykt pA1wCdxqU
Coat Slim Langærmet Thicken Short Fit Fur Kvinders Jakke Peacoat Solid Furry qcpwXcY4
Guees Lined Jacket 6 Blazer Long Stretch Sleeve Størrelse Women's White

Women's Størrelse White Jacket Long Stretch 6 Guees Blazer Sleeve Lined RgTUxz